Passepartout festival

Passepartout festival

Nieuwsgierige muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van het Soundsofmusic festival in november. Gavin Bryars Ensemble, Diotima Quartet, Nora Fischer / Marnix Dorrestein, HYOID Contemporary Voices, Vivian Choi en Ragazze Quartet treden op in het festival. Mayke Nas (Componiste des Vaderlands) en Clara Iannotta (Siemensprijs 2018) zijn enkele dagen te gast als componisten in residence.

Het passepartout voor het hele festival is verkrijgbaar voor €45,-.

Je kunt op vertoon van je e-ticket bij de kassa in Grand Theatre een pasje ophalen waarmee je toegang krijgt tot het volledige programma van soundsofmusic festival op alle locaties. De kassa in Grand Theatre is steeds een uur voor aanvang van de concerten geopend. De eerste mogelijkheid om te verzilveren is dus op dinsdag 6 november vanaf 19.00 uur, voor aanvang van het eerste concert van het festival. In verband met mogelijke drukte bij de kassa raden we je aan om op tijd aanwezig te zijn. Zo hoef je zeker niks te missen van het concert! Deelnemers aan de spoedcursus nieuwe muziek ontvangen hun passe-partout aan het begin van de cursus om 15.00 uur. Wellicht ten overvloede: het passe-partout is niet geldig voor Rockit! op zaterdag 10 november in De Oosterpoort.

Ben je een nieuwsgierige luisteraar? Laat je je graag verrassen door de laatste muzikale ontwikkelingen? Kom dan van 6 t/m 11 november naar het Soundsofmusic festival voor avontuurlijke muziek, wars van genres en labels. Met gloednieuwe klanken, muziekvormen, en de 2.0 versies van klassieke meesterwerken.

Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door