Soundsofmusic na vandaag stopgezet

We zijn al bijna twee dagen onderweg met ons festival en kunnen al terugkijken op een serie mooie concerten met actuele muziek. Lang zag het ernaar uit dat we ons publiek deze week een corona-veilig festival konden bieden. Helaas heeft de persconferentie van gisteravond duidelijk gemaakt dat we door de realiteit zijn ingehaald. We moeten het festival afbreken en annuleren de concerten die vanaf donderdag gepland staan.

 

We bedanken ons publiek voor hun belangstelling en de enthousiaste betrokkenheid bij ons festival. Muziekliefhebbers die al kaarten hebben gekocht voor de concerten die worden geannuleerd, zullen we berichten en de mogelijkheid geven het entreegeld terug te ontvangen. Met de musici die nog op het festival zouden optreden, gaan we in gesprek om te kijken naar een zorgvuldige afhandeling. Binnenkort starten de eerste voorbereidingen voor een nieuw festival. Dit zal zijn van 1-7 november 2021. Wij houden u daarover graag op de hoogte.

Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door