Amstel & Keuris Quartet

Amstel & Keuris Quartet

Todos los Fuegos El Fuego

Mystieke muziek met een grote intensiteit en innerlijke dramatiek. De Nederlands/Oekraïense Maxim Shalygin, gastcomponist in soundsofmusic, schrijft muziek die vervuld is van een vurige passie. In Todos los Fuegos El Fuego vertelt Shalygin een muzikaal verhaal met een grote dramatische spankracht. Hij liet zich voor dit werk inspireren door de korte verhalen uit het gelijknamige boek van de Argentijnse schrijver Julio Cortázar. Magisch-realistische verhalen die soms dichtbij lijken en dan weer buiten onze voorstelling van de werkelijkheid vallen. De achtdelige compositie wordt uitgevoerd door de topsaxofonisten van het Amstel Quartet en het Keuris Quartet. De uitvoering in 2019 werd door recensent René van Peer aangemerkt als het meest indrukwekkende concert van November Music.

 

Amstel Quartet: Remco Jak – sopraansax, Olivier Sliepen – altsax, Bas Apswoude – tenorsax, Harry Cherrin – baritonsax
Keuris Quartet: Evgeny Novikov – sopraansax, Andreas Mader – altsax, Michal Grycko – tenorsax, Juan Manuel Dominguez – baritonsax

 

Kijk hier voor de actuele toegangsregels voor het Grand Theatre: https://www.grandtheatregroningen.nl/nl/actueel/we-gaan-weer-los

Grand Theatre is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Wil je naar een concert en ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan van tevoren even contact met ons op.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Normaal 021103
Dinsdag 2 november, 20:15-21:45 Locatie: Grand Theatre
16.00
51 beschikbaar
Student / CJP 021103
Dinsdag 2 november, 20:15-21:45 Locatie: Grand Theatre
11.00
51 beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door