Electronics Exploration Event

Electronics Exploration Event

Donderdag 3 november, 19:30 – 21:30
Prins Claus Conservatorium (Jazzclub), Meeuwerderweg 1

Avond romdom inventieve experimenten met muziekelectronica
Voor het tweede jaar is er tijdens
Soundsofmusic het Electronics Exploration Event. Dit is een netwerkavond waarop ontdekkingen gedaan kunnen worden. Er zijn korte optredens, maar voorop staat het creëren van een platform voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van muziekelektronica of willen experimenteren met elektronische instrumenten, modulaire synthesizers of lichtsensoren. Het Electronics Exploration Event wordt georganiseerd door het Prins Claus Conservatorium en MADtech. Aan het eind van de avond is er een open improvisatiesessie.

Musici en kunstenaars die willen deelnemen door hun werk in deze informele setting te delen, kunnen contact opnemen met Nicholas Robinson via n.r.t.robinson@pl.hanze.nl.

Praktische informatie over je bezoek: Dit deel van Soundsofmusic 2022 vindt plaats in het Prins Claus Conservatorium (Meeuwerderweg 1). Deze zaal is rolstoeltoegankelijk.
De binnenstad van Groningen is grotendeels autovrij. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival. Je fiets kun je parkeren bij het conservatorium. Heb je vragen over je bezoek? Neem dan contact met ons op via info@soundsofmusic.nl

 

< terug naar programma.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door