Ghostland van Pierre Jodlowski door Les Percussions de Strasbourg

Ghostland van Pierre Jodlowski door Les Percussions de Strasbourg

Vrijdag 4 november, 20:30 – 21:45
Grand Theatre (benedenzaal), Grote Markt 35

Wereldberoemde slagwerkgroep en poppenspeler presenteren nieuwste werk Jodlowski.
Vrijdagavond staat in het teken van Pierre Jodlowski’s meeslepende nieuwste compositie “Ghostland”, geschreven voor het beroemde Les Percussions de Strasbourg. Het betoverende stuk dompelt ons onder in een grenzeloze muzikale ruimte. Door een panoramisch scherm ontstaat een speelveld waar schaduwen lijken te spelen met de lichamen van de performers. “Ghostland” opent de wereld van  het individu dat gevangen zit in een systeem dat hem van de werkelijkheid, van zichzelf en van anderen afscheurt. We zien kantoren, koude ruimtes die worden bevolkt door vreemde, spookachtige wezens. De percussionisten laten hun instrumenten achter om hun attachékoffer of virtuele percussie te bespelen. Tussen deze jonge
executives zorgt poppenspeler Katharina Muschiol als een vluchtig silhouet achter de schermen, de verschillende manieren om “Ghostland” te ervaren, zichtbaar.

Praktische informatie over je bezoek: Dit deel van Soundsofmusic 2022 vindt plaats in de benedenzaal van het Grand Theatre (Grote Markt 35). De zaal gaat 45 minuten voor aanvang open. Deze zaal is rolstoeltoegankelijk, maar toch horen we het graag als u in een rolstoel zit, zodat wij voor een zo prettig mogelijk bezoek kunnen zorgen.
De binnenstad van Groningen is grotendeels autovrij. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival. Je fiets kun je parkeren in de nieuwe fietsenstallingen op de Grote Markt (onder het voormalige V&D-gebouw) en Nieuwe Markt (bij het Forum). Heb je vragen over je bezoek? Neem dan contact met ons op via info@soundsofmusic.nl.

 

< terug naar programma.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door