Heardrops Expositie | SIGN

Heardrops Expositie | SIGN

SIGN exposeert werken van Beatriz de Carvalho Luz, Alex Murray en Merve Kılıçer en presenteert een stadswandeling van María Mazzanti. De werken in Heardrops hebben een sterke link tussen verhaal, beeld en geluid. Ze verbeelden een wisselwerking en communicatie tussen ruimte, plekken en tijd in het heden of het recente verleden.

Beatriz de Carvalho Luz onderzoekt het geluid van onschuld en vraagt zich af hoe dat klinkt. Uit verschillende interpretaties van allerlei mensen destilleert ze, al of niet, een gemeenschappelijke noemer op een LP vol onschuldige songs.

Alex Murray toont in Ultra-Face, een geprogrammeerde filmvertoning in realtime. Een verzameling van live streams. In beeld en geluid laat hij een hoog frequentie geschiedenis zien van onze huidige wereld op dit exacte moment.

Bij Merve Kılıçer komen beelden, teksten en geluiden samen met als doel om in contact te komen met kennis uit het verleden. Deze wordt door middel van hedendaagse stemmen, materialen en technieken getransformeerd.

María Mazzanti is architect en onderzoeker. Via een telefoonmenu maakt ze verbinding tussen plekken in de stad op de grens van privaat en publiek en de beller. Het inbelnummer voor dit telefoonwerk is overal in Groningen te vinden en je kan vanaf je eigen telefoon op elk moment bellen: On the verge? Call (+31) 505690321

Alan Ahued Naime & Quintus Glerum presenteren ‘Social-Distortion’, een actuele virtual soundscape over Covid19.

 

SIGN, Winschoterkade 10, 9711 EA Groningen 050-3132651
signnl@gmail.com
www.sign2.nl
Instagram: sign.projectspace

Open: di t/m za: 12-17 uur & zo: 14-17 uur

De gehele expositie vindt plaats van 18-10 t/m 15-11

Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door