“Lesson of Anatomy N°1” en “I.T.” – Pierre Jodlowski

“Lesson of Anatomy N°1” en “I.T.” – Pierre Jodlowski

Woensdag 2 november, 19:30 – 20:30
Grand Theatre (bovenzaal), Grote Markt 35

Fie Schouten, Tatiana Koleva en Goska Isphording spelen Jodlowski.
Pierre Jodlowski presenteert op S
oundsofmusic
twee stukken die zijn positie als vooraanstaande mediacomponist onderstrepen.
Het recent afgemaakte “I.T.” – dat bij Soundsofmusic eindelijk zijn Nederlandse première krijgt – is een reflectie op de over-communicatie in onze samenleving. Kunstmatige stemmen geven opdrachten aan de performers en regisseren hun handelingen op het toneel. De muzikanten vinden zich in een technocratisch en autoritair schouwspel, waar de grenzen tussen mens en machine vervagen.
In het documentaire-achtige stuk “Lesson of Anatomy N°1” onderzoekt Jodlowski de grenzeloze klankmogelijkheden van het klassieke klavecimbel. Zoals de titel doet vermoeden, is het stuk een anatomische les waarin Jodlowski de interacties die nodig zijn om geluid te produceren bestudeert. Hij licht de compositie met live commentaar en foto- en videobeelden toe. 

Praktische informatie over je bezoek: Dit deel van Soundsofmusic 2022 vindt plaats in de bovenzaal van het Grand Theatre (Grote Markt 35). De zaal gaat 45 minuten voor aanvang open. Deze zaal is helaas niet rolstoeltoegankelijk.
De binnenstad van Groningen is grotendeels autovrij. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival. Je fiets kun je parkeren in de nieuwe fietsenstallingen op de Grote Markt (onder het voormalige V&D-gebouw) en Nieuwe Markt (bij het Forum). Heb je vragen over je bezoek? Neem dan contact met ons op via info@soundsofmusic.nl.

 

< terug naar programma.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door