Luister naar onze podcast en playlist

Luister naar onze podcast en playlist

Luister naar onze podcast-serie! 

Drie afleveringen vol met diepgang over het festival in een omlijsting van muziek.

In de eerste aflevering praten wij met Fedor Teunisse, artistiek leider van Slagwerk Den Haag, over de residence van dit jaar. Maar ook bijvoorbeeld over de rol van nieuwe slagwerk sounds in het moderne muziekleven. 

Met componist en architect Zeno van den Broek spreken we in de tweede aflevering over hoe hij aankijkt regen de relatie tussen technologie, actuele muziek en musici. 

In de derde aflevering gaat het over artificial intelligence, Mitchel van Dinther (Jameszoo) verteld over de technologische ontdekkingsreis tijdens de totstandkoming van zijn Blind-project.

 

Aflevering 1: Slagwerk den Haag in Groningen

 

Aflevering 2: Zeno van den Broek, actuele muziek en technologie

Aflevering 3: Jameszoo, AI, technologie en muziek

 

 

Luister naar onze playlist!

Voor iedereen die niet kan wachten tot de live-ervaringen van Soundsofmusic 2023, hebben wij twee Spotify playlists gemaakt. Een algemene playlist met alle artiesten die wij te bieden hebben en een gespecialiseerd voor kamermuziek.

Kun je door het brede aanbod nog geen artiest kiezen om naartoe te gaan? Ben je benieuwd wat voor nieuwe dingen het festival nog meer aanbiedt? Wil je alvast in de festivalsfeer raken? Precies om deze reden hebben wij deze twee playlists gemaakt. Hieronder kun je deze luisteren.

 

Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door