Lunch Music

Lunch Music

Zondag 5 november – Grand Theatre – 16.00 uur

vocal – words and music – chamber music

De Nederlands/Cypriotische componist Yannis Kyriakides schreef in 2014 de muziek voor de voorstelling Naked Lunch van het stad-Groninger dansgezelschap Club Guy & Roni op basis van het gelijknamige boek van William Burroughs. De Amerikaan William Burroughs (1914 –1997), één van de prominenten van de Beat Generation, schiet per ongeluk zijn vrouw neer in een dronken William Tell-game. Hij verwerkt die gebeurtenis in Naked Lunch. Een boek waarin hij alle literaire codes doorbrak en schreef over de ‘interzone’, een plek waar dromen uitkomen, een bijbel voor creativiteit en een vrij bestaan. Kyriakides werkte recent zijn theatermuziek om voor het concertpodium. Daarmee was Lunch Music geboren, een spannend meerstemmig collage van woorden, geluid, slagwerk, gebaren, licht psychotische poëzie en hilarische, soms banale, humor. 

 

Programma

Slagwerk Den Haag

Pepe Garcia, Enric Monfort, Frank Wien 

Vocalisten van Silbersee

Steven van Gils, Tiemo Wang, Maciej Straburzynski 

 

Yannis Kyriakides / Lunch Music

 

| Let op: Grand Theatre is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Wil je naar deze voorstelling en ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan contact op met Soundsofmusic via info@soundsofmusic.nl

LUNCH MUSIC from Silbersee on Vimeo.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door