Niet in de rusten spelen! Louis Andriessen in beeld – met Mirjam Zegers

Niet in de rusten spelen! Louis Andriessen in beeld – met Mirjam Zegers

Dinsdag 1 november, 19:30 – 20:30
Grand Theater (bovenzaal), Grote Markt 35

Assistent Andriessen leidt (H)out en (H)oketus in met unieke filmbeelden
Louis Andriessen wist niet alleen musici en ensembles als Asko|Schönberg, maar vooral ook luisteraars te verleiden met zijn karakteristieke anekdotische vertelstijl. Mirjam Zegers, jarenlang Andriessens assistent en de editor van het boek
Gestolen tijd: alle verhalen, waarin vele teksten van Andriessen zijn opgetekend, laat de componist vanavond aan het woord in karakteristieke filmfragmenten over zijn bijzondere rol in het Nederlandse muziekleven.

Praktische informatie over je bezoek: Dit deel van Soundsofmusic 2022 vindt plaats in de bovenzaal van het Grand Theatre (Grote Markt 35). De zaal gaat 45 minuten voor aanvang open. Deze zaal is helaas niet rolstoeltoegankelijk.
De binnenstad van Groningen is grotendeels autovrij. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival. Je fiets kun je parkeren in de nieuwe fietsenstallingen op de Grote Markt (onder het voormalige V&D-gebouw) en Nieuwe Markt (bij het Forum). Heb je vragen over je bezoek? Neem dan contact met ons op via info@soundsofmusic.nl.

 

< terug naar programma.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door