Perforator

Perforator

Performania

Een muzikaal raceautootje, pratende kopjes, buitenaardse elektronica uit een bal die in het publiek wordt overgegooid en een hobo die als een overstuurde elektrische gitaar klinkt. De absurdistische performance Performania van het duo Perforator, hoboïst Marlies van Gangelen en uitvinder Akim Moiseenkov, is een onverklaarbaar uniek visueel- en luisterspektakel. De hobo versmelt met het decor, bewegingen worden muziek en een leger aan zelfgebouwde instrumenten komt op het podium tot leven.

Akim Moiseenkov – compositie, creative technology, performer, Marlies van Gangelen – compositie, performer, Jochem Stavenuiter – regie, Catharina Scholten – scenografie, Albert van Andel – creative technology hardware, Hidde de Jong – creative technology software, David Dramm – muzikaal advies, Micha de Kanter – geluidsontwerp, Misha Pipercic – lichtontwerp

Kijk hier voor de actuele toegangsregels voor het Grand Theatre: https://www.grandtheatregroningen.nl/nl/actueel/we-gaan-weer-los

Grand Theatre is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Wil je naar een concert en ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan van tevoren even contact met ons op.

© Foto: Mink Pinster

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Normaal 051102
Vrijdag 5 november, 16:00-17:00 Locatie: Grand Theatre
8.00
59 beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door