Presentatie door Pierre Jodlowski

Presentatie door Pierre Jodlowski

Woensdag 2 november, 14:00 – 15:00
Frank Mohr Institute (Blauwe Zaal), Praediniussingel 59A

Franse componist reflecteert op mediamuziek en eigen werk
Prominente gast van het festival dit jaar is de Franse media-componist en performer Pierre Jodlowski. Hij maakte de laatste tien jaar internationaal indruk met zijn films, muziek, interactieve installaties en theaterstukken. Het werk van Jodlowski is sterk beïnvloed door posthumanistische filosofie, reflecties op onze relatie met technologie en door film. Van Jodlowski, die op het beroemde Parijse IRCAM instituut doceert, zijn tijdens soundsofmusic dit jaar vier stukken te horen, waaronder de Nederlandse première van
“I.T.

 De energieke composities van Jodlowski worden gekenmerkt door zijn combinatie van akoestische en elektronische instrumenten. Live worden zijn boeiende, politieke composities vaak versterkt door videobeelden en verrassende scenografie.

In een beeld- en geluidpresentatie op woensdagmiddag vertelt Jodlowski over zijn ontwikkeling als kunstenaar en zijn werk binnen mediamuziek.

Praktische informatie over je bezoek: Dit deel van Soundsofmusic 2022 vindt plaats in het Frank Mohr Institute (Praediniussingel 59A). Deze zaal is rolstoeltoegankelijk.
De binnenstad van Groningen is grotendeels autovrij. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival. Je fiets kun je parkeren bij het FMI of winkelcentrum Westerhaven. Heb je vragen over je bezoek? Neem dan contact met ons op via info@soundsofmusic.nl

 

< terug naar programma.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door