SATARSA

SATARSA

Kamerorkest van het Noorden presenteert een concert vol spiegelingen, dat zowel een droom als een nachtmerrie kan zijn. Laat je meevoeren met de muziek van Guillaume de Machaut, Alfred Schnittke en Maxim Shalygin in de Lutherse kerk.

Maxim Shalygin schreef voor soundsofmusic SATARSA, een nieuw werk voor strijkorkest. SATARSA is geïnspireerd op de gelijknamige, dubbelzinnige tekst van de Argentijnse schrijver Julio Cortazar waarin de hoofdpersoon wordt geleid door palindromen (adán y raza azar y nada). Hij gelooft daar niet blindelings in: net als de spiegels in dit concert, kunnen ze tegelijkertijd een waarheid en een leugen vertellen.

Kamerorkest van het Noorden: Annet Verboom, Eline de Vries, Ernst Spyckerelle, Anna Britala, Guillem Cabré Salagre, Hugo Berreni, Matthias Emmerink, Julia Doornebosch – viool, Luca Altdorfer, Shih-Hsien Tsai, Blanca Sánchez – altviool, Teodora Nedyalkova , Alice Andreani, Víctor García – cello, Silvia Gallego – contrabas

Elsina Jansen – regie

SATARSA komt tot stand in coproductie met Grand Theatre Groningen.

Kijk hier voor de actuele toegangsregels van de Lutherse Kerk:
https://binnenstadskerken.nl/

© Foto:Deborah Roffel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Normaal 031102
Woensdag 3 november 16:00-17:00 Locatie: Lutherse Kerk
8.00
42 beschikbaar
Normaal 041101
Donderdag 4 november 16:00-17:00 Locatie: Lutherse Kerk
8.00
54 beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door