Scrape, Click & Flow: expositie en performances in Galerie Sign

Scrape, Click & Flow: expositie en performances in Galerie Sign

Vrijdag 4 november, 16:30 – 18:00
Galerie Sign, Winschoterkade 10

Interdisciplinaire (geluids)kunstenaar tonen nieuw werk.
Dick Alle Huppes, Arne Hellwege, Jochem van der Hoek en Radina Kordova maken nieuwe
selfmade sound installaties, instrumenten met performances waar beeld en geluid in samenkomen en elkaar genereren. Interactiviteit en menselijke gedragspatronen spelen een rol bij alle werken.

De expositie Scrape, Click & Flow wordt op zaterdag 15 oktober 2022 geopend met live optredens. Tijdens Soundsofmusic zijn er extra performances op vrijdag 4 november vanaf 16:30. De expositie loopt tot 12 november 2022.

SCRAPE, CLICK & FLOW! Dick Alle Huppes, Arne Hellwege, Jochem van der Hoek, Radina Kordova

Praktische informatie over je bezoek: Dit deel van Soundsofmusic 2022 vindt plaats bij Galerie Sign (Winschoterkade 10). Deze zaal is rolstoeltoegankelijk.
De binnenstad van Groningen is grotendeels autovrij. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival. Je fiets kun je parkeren bij De Oosterpoort. Heb je vragen over je bezoek? Neem dan contact met ons op via info@soundsofmusic.nl

 

< terug naar programma.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door