Tactology Lab met Dianne Verdonk en Roald van Dillewijn

Tactology Lab met Dianne Verdonk en Roald van Dillewijn

Dinsdag 1 november, 16:00 – 17:00
Frank Mohr Institute, Praediniussingel 59A

Multidisciplinair experiment rondom geluid en interactie.
De missie van
Sounds Like Touch van Dianne Verdonk, performer en instrumentenbouwer, en Roald van Dillewijn, geluidskunstenaar en creative software designer, is om expressie met elektronica op een podium smakelijker, zichtbaarder en resultaatgerichter te maken. Tijdens een Tactology Lab experimenteert een multidisciplinaire groep van makers met nieuwe vormen van interactie. Samen werken ze toe naar prototypes die ze in een performance bespelen Tijdens de presentatie van de labresultaten van studenten van het Frank Mohr Institute, hoor, zie en voel je geluid.

 

Praktische informatie over je bezoek: Dit deel van Soundsofmusic 2022 vindt plaats in het Frank Mohr Institute (Praediniussingel 59A). Deze zaal is rolstoeltoegankelijk.
De binnenstad van Groningen is grotendeels autovrij. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival. Je fiets kun je parkeren bij het FMI of winkelcentrum Westerhaven. Heb je vragen over je bezoek? Neem dan contact met ons op via info@soundsofmusic.nl.

 

< terug naar programma.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door