Under the Surface

Under the Surface

In Under The Surface vinden drie generaties Nederlandse musici elkaar in originele geïmproviseerde muziek. Het trio maakt sfeervolle, bijna meditatieve muziek met dromerige melodieën in een afwisselend landschap. Langzame verstilde passages pareren snelle stukken met trance-achtige ritmes. De improvisaties zijn verre van abstract en klinken als doordachte composities; De zuivere stem van Sanne Rambags, dicht, fluistert en zingt over de melodielijnen van Bram Stadhouders en de subtiele percussie van Joost Lijbaart.

Joost Lijbaart – drums, percussie
Sanne Rambags – zang, teksten
Bram Stadhouders – gitaar, electronica

 

Kijk hier voor de actuele toegangsregels voor het Grand Theatre: https://www.grandtheatregroningen.nl/nl/actueel/we-gaan-weer-los

Grand Theatre is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Wil je naar een concert en ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan van tevoren even contact met ons op.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Normaal 031104
Woensdag 3 november, 21:00-22:00 Locatie: Grand Theatre
16.00
66 beschikbaar
Student / CJP 031104
Woensdag 3 november, 21:00-22:00 Locatie: Grand Theatre
11.00
66 beschikbaar
Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door