Veilig naar Soundsofmusic

Corona

Onze kleinschalige concerten kun je veilig bezoeken, op iedere locatie zijn passende maatregelen genomen. Het aantal bezoekers per zaal is beperkt, je zit dus ruim. Iedereen zit op 1,5 meter afstand van elkaar, behalve huishoudens. Volg bij binnenkomst en na afloop de aangegeven route, houd afstand. We vragen je om in het geval van verkoudheidsklachten de regels van de Rijksoverheid in acht te nemen.

Kaartverkoop 2020

Vanwege de maatregelen in verband met het corona-virus kun je de kaarten dit jaar alleen online kopen, dus niet op de locaties. Ook bij gratis entreebewijzen dien je vooraf te reserveren. Je kunt geen passe-partout voor het festival kopen, voor ieder activiteit koop je apart een kaartje via de site. Kom je alleen, koop dan een solo-plaats, kom je samen, koop dan een duo-plaats. Soundsofmusic maakt voor de kaartverkoop gebruik van het ticketsysteem van Eventbrite. Op hun site kom je automatisch terecht als je een kaartje bestelt.

Let op: De bestelling kan pas gedaan worden als de vraag over het toesturen van de nieuwsbrief- deze staat onder aan op het formulier – is beantwoord.

 

Soundsofmusic is mogelijk gemaakt door